Eggs n’ bacon wraffle
Eggs n’ bacon wraffle – en våffla som har allt. Ägg och bacon, sallad och dressing. Med cheddarost i våffelsmeten kommer du aldrig vilja äta en vanlig äggmacka igen. Blev det en sen fredagskväll? Detta är det perfekta sättet att starta lördagsmorgonen på!
Ingredienser
Ingredienser
1 sats
våffelsmet
1 dl
riven cheddar
svenskt knaperstekt bacon
2
ägg, stekta
Coleslaw
sallad
picklad rödlök
rostad lök
saltgurka, tunt skivad
Avokado
vinägrett
romansallat
Fikets Coleslaw
3 dl
kaprismajonnäs
0.5
strimlad vitkål
Salt och peppar, efter smak
Worchestersauce, efter smak
Gör så här
1
Stek ägg och bacon
2
Blanda ihop Coleslaw
3
Grädda våfflan gyllenbrun
4
Dela våfflan och lägg ena halvan på en tallrik.
5
Dressa salladen med vinägrett och lägg på.
6
Sprid ut coleslaw
7
Lägg på ägg och bacon.
8
Skiva upp en avocado och sprid ut på våfflan.
9
Lägg på inlagd lök och saltgurka.
10
Ringla på senap och barbecuesås, avsluta med lite rostad lök och finhackad gräslök.
11
Lägg på den andra våffelhalvan.