Eggs n’ bacon wraffle

Av Godare

Vad tycker du?

Eggs n’ bacon wraffle

(1)

Eggs n’ bacon wraffle – en våffla som har allt. Ägg och bacon, sallad och dressing. Med cheddarost i våffelsmeten kommer du aldrig vilja äta en vanlig äggmacka igen. Blev det en sen fredagskväll? Detta är det perfekta sättet att starta lördagsmorgonen på!

Ägg och bacon-wraffle

Ingredienser

Ingredienser

1 sats
våffelsmet
1 dl
riven cheddar
svenskt knaperstekt bacon
2
ägg, stekta
Coleslaw
sallad
picklad rödlök
rostad lök
saltgurka, tunt skivad
Avokado
vinägrett
romansallat
barbecuesås

Fikets Coleslaw

3 dl
kaprismajonnäs
0.5
strimlad vitkål
Salt och peppar, efter smak
Worchestersauce, efter smak

Gör så här

1
Stek ägg och bacon
2
Blanda ihop Coleslaw
3
Grädda våfflan gyllenbrun
4
Dela våfflan och lägg ena halvan på en tallrik.
5
Dressa salladen med vinägrett och lägg på.
6
Sprid ut coleslaw
7
Lägg på ägg och bacon.
8
Skiva upp en avocado och sprid ut på våfflan.
9
Lägg på inlagd lök och saltgurka.
10
Ringla på senap och barbecuesås, avsluta med lite rostad lök och finhackad gräslök.
11
Lägg på den andra våffelhalvan.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Toppa burgaren med coleslaw

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Frukost
decoration divider

Frukost

Visa alla

Så fixar du en lyxig helgfrukost

Tomatomelett med basilika

Minipajer med ägg och bacon

Croque madame