Äppelpaj med björnbär

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Äppelpaj med björnbär

Paj med äpplen, björnbär och rosmarin under frasigt smördegslock är superenkelt och otroligt gott!
Björnbär kan utelämnas eller ersättas med hallon eller russin. Lite hackade nötter kan också strös över de stekta äpplena. Kanel kan bytas ut mot dubbelt så mycket finrivet citronskal.

Äppelpaj med björnbär
Äppelpaj med björnbär

Ingredienser

  • 2 plattorsmördeg, frysta
  • 4 äpplen, gärna svenska
  • 4 msksmör
  • 6 mskSocker
  • 100 gBjörnbär
  • 1 mskrosmarin, färsk, små och späda blad
  • 1 tskKanel
  • 1 Äggula
  • 1 mskPärlsocker

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Äppelpaj med björnbär