Snabba gratängen

Av Madeleine Brohlin

Vad tycker du?

Snabba gratängen

(3)

Parmesangratinerad kycklingfilé med pasta – perfekta smakrika middagen när tiden är knapp. Parmesan och persilja gör att rätten får en spännande smak. Till det serverar du valfri pasta och sallad.

Parmesangratinerad kycklingfilé

Ingredienser

Ingredienser

4
kycklingfiléer, små
2 dl
grädde
0.5
fiskbuljongstärning
riven parmesan
3 msk
Ströbröd
2 tsk
Citronpeppar
1 dl
persilja, finhackad

Till servering

Pasta, valfri sort

Gör en sallad på

Salladsblad, valfria
1
röd paprika
10
rädisor
10 cm
purjolök, fint skuren

Gör så här

1
Lägg kycklingfiléerna i en smord form. Häll på grädden och smula över fiskbuljongen.
2
Blanda parmesanost, ströbröd, citronpeppar och persilja. Strö det över kycklingen.
3
Stek i 225 grader i 15-20 minuter. Servera med pasta och sallad.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Gratäng med broccoloco och pasta

  2. Ugnsbakad aubergine med tomatsås och fetaost

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Pasta
    3. Gratänger
    4. Kyckling
decoration divider

Pasta

Visa alla

Spaghetti med musslor

Fyllda pastarullar

Spaghetti all’Amatriciana

Pasta med kryddig chorizo