Ärtröra med smak av basilika
Den här härligt fräscha röran passar perfekt som tillbehör till kött, fisk eller grönsaker. Ärtorna ska inte mixas – för en härligt chuncky och matig känsla. I klippet nedan visar kocken Markiz Tainton exakt hur du gör.
Annons
Läs vidare
Mer på Godare
Kålpannkaka toppad med räkor, picklad lök och sojamajonnäs
ARTIKLAR
”Cookies ska vara sega i mitten och krispig i kanterna”
Brown butter chocolate chip cookie
Vegan milky hazel och tahini cookie
S’mores cookies
VIN
Vitt till kyckling och vegetariskt
ARTIKLAR
Matpriser på rekordnivå – Emilia lagar billig helgmat
ARTIKLAR
Cecilia H Larsson: ”Det är så skönt att baka i långpanna”
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR
Räfflade glas som lyfter vårdukningen
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR
Multifunktionella stavmixers för hemmakocken