Kalkonfilé i krämig kokossås

Av Godare

(12)

Vad tycker du?

Kalkonfilé i krämig kokossås

Kalkonkött är milt i smaken och enkelt att tillaga. I den här krämiga grytan får filén smak av vitlök, ingefära, sweet chilisås och kokosmjölk. Servera med ris, potatis eller nudlar och en god sallad.

Kalkonfilé i krämig kokossås
Kalkonfilé i krämig kokossås

Ingredienser

500 gKalkonfilé, eller kalkonbröst
2 mskolja
0,5 Gul lök
2 vitlöksklyftor
2 mskingefära, färsk, finhackad
3 mskSweet chilisås, eller mer efter smak
4 dlKokosmjölk
2 mskKycklingfond
Salt och svartpeppar
1 Lime, pressade saften

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kalkonfilé i krämig kokossås

Ämnen