Chips- och dippbricka
Duka fram en härligt färgsprakande dippbricka som fullkomligt exploderar i läckra smaker. Här finns dipper med aubergine, kronärtskockor, tomater och ost. Alla med sin egen härliga smak och tillsammans blir de oemotståndliga. Recept av Jimmy Guo.
Ingredienser
Asiatisk auberginedipp
- 3 auberginer, stora
- 1 vitlöksklyfta, riven
- 2 mskrisvinäger
- 3 mskchiliolja
- 5 msktahini
- 2 tskSocker
- 1 mskSoja
- 2 tskSesamolja
- färsk koriander
Spenat- och kronärtskocksdipp
- 1 vitlöksklyfta
- 0,5 tskChiliflakes
- 100 gBabyspenat
- 400 gkronärtskockshjärtan, cirka
- 200 gcreme cheese, växtbaserad
- 1 dlparmesan, riven, växtbaserad
- Salt och peppar
- 0,5 citron, zest och saft
- Olja, till stekning
Pico de Gallo
- 1 silverlök
- 3 tomater
- färsk koriander
- 1 jalapeño
- 3 Lime, pressade saften
- Salt och peppar
- socker
- Olivolja
Chile con queso
- 1 Gul lök
- 0,5 grön paprika
- 3 vitlöksklyftor
- 500 gSojafärs
- 25 gtacokrydda, cirka
- 250 gostdipp med chili, cirka, växtbaserad
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Jimmy Guo
När Jimmy Guo lagar mat doftar köket av varma kryddor, ingefära och vitlök och umamin är ständigt närvarande i olika former
Visa 10 recept