Jimmy Guo

Av Jimmy Guo

Chips- och dippbricka

Av Jimmy Guo

(31)

Vad tycker du?

Chips- och dippbricka

Duka fram en härligt färgsprakande dippbricka som fullkomligt exploderar i läckra smaker. Här finns dipper med aubergine, kronärtskockor, tomater och ost. Alla med sin egen härliga smak och tillsammans blir de oemotståndliga. Recept av Jimmy Guo.

Ingredienser

Asiatisk auberginedipp

  • 3 auberginer, stora
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 mskrisvinäger
  • 3 mskchiliolja
  • 5 msktahini
  • 2 tskSocker
  • 1 mskSoja
  • 2 tskSesamolja
  • färsk koriander

Spenat- och kronärtskocksdipp

  • 1 vitlöksklyfta
  • 0,5 tskChiliflakes
  • 100 gBabyspenat
  • 400 gkronärtskockshjärtan, cirka
  • 200 gcreme cheese, växtbaserad
  • 1 dlparmesan, riven, växtbaserad
  • Salt och peppar
  • 0,5 citron, zest och saft
  • Olja, till stekning

Pico de Gallo

  • 1 silverlök
  • 3 tomater
  • färsk koriander
  • 1 jalapeño
  • 3 Lime, pressade saften
  • Salt och peppar
  • socker
  • Olivolja

Chile con queso

  • 1 Gul lök
  • 0,5 grön paprika
  • 3 vitlöksklyftor
  • 500 gSojafärs
  • 25 gtacokrydda, cirka
  • 250 gostdipp med chili, cirka, växtbaserad
Chips och dippbricka.
Chips och dippbricka.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Chips- och dippbricka

Jimmy Guo

Jimmy Guo

När Jimmy Guo lagar mat doftar köket av varma kryddor, ingefära och vitlök och umamin är ständigt närvarande i olika former

Visa 10 recept