Mörk och saftig brownie med hallon

Av Lise Finckenhagen

(11)

Vad tycker du?

Mörk och saftig brownie med hallon

En mörk, saftig och seg brownie under ett täcke av färska bär – hur ljuvligt låter inte det?

Ät brownien direkt, eller låt den bli extra seg och god i kylen över natten. Servera gärna med extra hallonsås och vaniljglass.

Brownies med hallon
Brownies med hallon

Ingredienser

  • 300 gMörk choklad
  • 250 gsmör
  • 200 gfarinsocker
  • 200 gsocker
  • 2 tskVaniljsocker
  • 2 ägg, stora
  • 200 gmjöl
  • 2 mskkakaopulver

Glasyr och topping

  • 200 gMörk choklad
  • 2 dlgrädde
  • 1 msksmör, skuret i små tärningar
  • Hallon

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Mörk och saftig brownie med hallon