Krämig kycklingpasta med paprika

Av Godare

(201)

Vad tycker du?

Krämig kycklingpasta med paprika

Här snackar vi krämighet! Med grädde, cream cheese, cheddarost och parmesan blir det här en otroligt värmande och gräddig kycklingpasta. Dessutom färgstark och fin med tre sorters paprika och basilika. Hela familjens nya favoritpasta!

Ingredienser

2 kycklingfiléer
3 Paprikor, olika färger
smör, till stekning
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 tskSalt
1 tskvitpeppar
1 tskpaprikapulver
1 tsklökpulver
1 tsktorkad basilika
3 dlgrädde
250 gcream cheese
150 gCheddarost
Basilika
Riven parmesanost
 krämig kycklingpasta med cheddar och parmesan.
krämig kycklingpasta med cheddar och parmesan.

Gör så här

  1. Blanda salt, vitpeppar, lökpulver, paprikapulver och torkad basilika och vänd runt kycklingfiléerna i kryddblandningen.
  2. Stek filéerna i smör på medelvärme tills de är genomstekta och har fått en fin yta. Låt filéerna svalna och skär dem i bitar.
  3. Stek sedan fint hackad röd, gul och grön paprika tillsammans med finhackad rödlök i samma panna med smör. Tillsätt pressad vitlök och låt allting gå tills paprikan har mjuknat.
  4. Tillsätt grädde och cream cheese och låt koka upp. Häll i riven cheddarost och låt den smälta i såsen.
  5. Tillsätt kycklingen, kokt pennepasta och färsk basilika och rör om. Servera med parmesan och lite färsk basilika på toppen.

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Krämig kycklingpasta med paprika