Cecilia H Larsson

Av Cecilia H Larsson

Pistageglass med knapriga nötter

Av Cecilia H Larsson

(1)

Vad tycker du?

Pistageglass med knapriga nötter

Pistageglass med knapriga nötter. Hemgjord glass är något helt annat än den du köper i affären.
Godare-profilen Cecilia H Larsson delar med sig av sitt recept på läckert krämig pistageglass.
Tid tillkommer för nedkylning, glassmaskin och frys.

Pistageglass med knapriga nötter
Pistageglass med knapriga nötter

Ingredienser

Pistagekräm

  • 200 gpistagenötter
  • 3 mskneutral olja
  • 0,75 dlflorsocker
  • 50 gVit choklad
  • 1 krmSalt

Pistageglass

  • 1 Gelatinblad
  • 3 dlmjölk
  • 2 dlvispgrädde
  • 6 äggulor
  • 1,5 dlströsocker
  • 1 dlpistagekräm
  • 1 krmSalt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pistageglass med knapriga nötter

Cecilia H Larsson

Cecilia H Larsson

Cecilia H Larsson är bakbloggare, receptkreatör och bakboksförfattare. Hon älskar att skapa såväl gamla favoriter som helt nya bakverk – med en extra passion för dekoration. Tillsammans med sin man Mattias Larsson leder hon programmet ”Garanterat gott” där det bjuds på lyxig – men alltid lättlagad – helgmat.

Visa 20 recept