Brysselkålssallad

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Brysselkålssallad

Bjud på en smakrik och färgsprakande rå brysselkålssallad! Ihop med russin, bacon, nötter och granatäpplekärnor är det här ett toppentillbehör till kyckling eller julskinka.

Brysselkålssallad
Brysselkålssallad

Ingredienser

500 gBrysselkål, gärna grön och lila
1 dlmajonnäs
1 dlnaturell yoghurt
1 mskSocker, eventuellt lite mer
1 mskäppelcider, eller citronsaft, eventuellt lite mer
100 gBacon, skuren i bitar och knaperstekt
1 rödlök, finhackad
50 gHasselnötter, rostade och grovt hackade
1 dlrussin, gärna mörka och ljusa
0,5 Granatäpple
färska örter, hackade

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Brysselkålssallad

Ämnen