Därför ska du aldrig riva vitlök
Använder du ett rivjärn när du ska i med vitlök i stekpannan? Snälla gör inte det, säger tv-kocken och matkreatören Markiz Tainton. Här visar hon ett mycket bättre sätt – för en rundare och mildare smak.
Markiz Taintons tv-program
Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.
– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.
Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck.
Annons
Läs vidare
Mer på Godare
ARTIKLAR
Våffelproffset: Man ska bli flottig om fingrarna
ARTIKLAR
Påskmat – 11 goda rätter
ARTIKLAR
Tommy Myllymäkis lyxiga rätter som passar till påsk
Peach melba med vaniljglass och pistagenötter
Hemgjord choklad med marshmallows och salta jordnötter
Smörstekt toast med ost och skinka
Hembakade oreokex
- Snabblagat
Läckert krämig och vegetarisk pasta
Karamellglass med salta kolanötter
ARTIKLAR
13 härliga recept med potatis