Så steker du den perfekta hamburgaren
Hur steker man den perfekta hamburgaren? Kocken Mattias Larsson vet.
– Det du behöver är riktigt fin högrevsfärs. Använd bara den rena fina färsen och några extra goda tillbehör, säger han i klippet.
Ingredienser
- 600 gHögrev, nymalen
- 4 hamburgerbröd
- 4 krispiga salladsblad
- Olivolja
- Salt och svartpeppar
Majonnäs med gruyèreost
- 2 äggulor
- 2 mskVitvinsvinäger
- 1 tskDijonsenap
- 0,5 dlolja, med neutral smak
- 60 ggruyéreost
brynt lök
- 1,5 gula lökar
- smör, att steka i
- Salt
- Strösocker
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Mattias Larsson
Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Garanterat gott” bjuder han på härlig mat hemma i köket på Rådmansö, tillsammans med sin fru Cecilia H Larsson.
Visa 44 recept