Thomas Sjögren

Av Thomas Sjögren

Senapssill smaksatt med whiskey och kaffe

Av Thomas Sjögren

(13)

Vad tycker du?

Senapssill smaksatt med whiskey och kaffe

Kaffe och whiskey i sillen? Jo, det här blir faktiskt otroligt gott. Det blir en senapssill 2.0 med den lätta rökigheten av whiskeyn och en hint av kaffe. Recept skapat av Thomas Sjögren.

Senapssill 2.0 med den lätta rökigheten av whiskeyn och en hint av kaffe.
Senapssill 2.0 med den lätta rökigheten av whiskeyn och en hint av kaffe.

Ingredienser

  • 3 sillfiléer5-minuterssill
  • 1 dlgrovkornig senap
  • 1 dlSkånsk senap
  • 0,5 dldijonsenap
  • 1,5 msksocker
  • 1,5 dlMatolja
  • 0,5 clwhiskey, rökig
  • 1 krukadill
  • 0,5 dlKallt kaffe
  • svartpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Senapssill smaksatt med whiskey och kaffe

Thomas Sjögren

Thomas Sjögren

Thomas Sjögren är stjärnkocken som vunnit både ”Kockarnas kamp” och ”Årets Kock”. I båda tävlingarna blev han då den yngsta segraren någonsin. Thomas är uppvuxen i Umeå men har sedan tonåren bott på Västkusten där han förälskat sig i matlagning med fisk och skaldjur. I hans program på Godare djupdyker han i allt det goda som havet har att erbjuda, som sill, ostron och havskräftor.

Visa 16 recept