Glasspinne med yoghurt och svarta vinbär

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Glasspinne med yoghurt och svarta vinbär

Fyll en låda med hemmagjorda glasspinnar och lägg den i frysen. De är enkla att göra, goda att äta och perfekt att ha liggandes när man känner för något gott.

Glasspinne med yoghurt och svarta vinbär
Glasspinne med yoghurt och svarta vinbär

Ingredienser

  • 300 ggrekisk yogurt, tjock, naturell
  • 2 mskHonung, eller sirap
  • 1 dlgrädde
  • 150 gSvarta vinbär
  • 40 gSocker
  • 1 dlnötter, hackade, eller krokant

Topping

  • 200 gMörk choklad
  • 2 mskolja, neutral, eller kakaosmör

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Glasspinne med yoghurt och svarta vinbär