Spenat och valnötsrisoni med kyckling

Av Godare

(31)

Vad tycker du?

Spenat och valnötsrisoni med kyckling

Spenat och valnötsrisoni – ett recept recept med värme från Italien. Lägg upp spenatrisonin på tallrikar, lägg kycklingen ovanpå och toppa med örtcitronetten och lite riven parmesan.

Spenat och valnötsrisoni
Spenat och valnötsrisoni

Ingredienser

Örtcitronette

  • 1 krukabasilika
  • 2 mskPressad Citron
  • 3 mskOlivolja
  • 0,5 krmPeppar
  • 1 tskSalt

Kyckling

  • 8 kycklinglårfiléer
  • 1 dlparmesan, grovriven
  • 8 bladbasilika
  • Salt och svartpeppar
  • 1 mskolja
  • tandpetare

Spenat- och valnötsrisoni

  • 2,5 dlrisoni
  • 1 dlvalnötter, hackade
  • 1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 mskOlivolja
  • 1 påsebabyspenat
  • Salt och svartpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Spenat och valnötsrisoni med kyckling