Kyckling i dragon- och citronsås med sparris

Av Godare

(58)

Vad tycker du?

Kyckling i dragon- och citronsås med sparris

Kyckling i dragon- och citronsås med sparris – en riktigt krämig och smakrik middag! Använd antingen rester från redan grillad kyckling, eller minutfiléer som du bara snabbt steker på innan du har i dem i grytan.

Recept ur kokboken ”Too good to waste” av Emmanuella Sjögren.

Ingredienser

  • 600 gMinutfilé av kyckling, eller en halv helstekt kyckling
  • 1 Schalottenlök, finhackad
  • 25 gsmör
  • 1 citron, skal och saft
  • 2 dlKycklingbuljong, gärna hemlagad
  • 1 tskDijonsenap
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 sparris, bunt
  • 1 näveramslök, valfritt, under säsong
  • 0,5 dlvispgrädde
  • 1 krukafärsk dragon
  • Salt och peppar

tillbehör

  • kokt potatis
  • sallad
Kyckling i dragon- och citronsås med sparris
Kyckling i dragon- och citronsås med sparris

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kyckling i dragon- och citronsås med sparris