Tofubiffar med havsbris

Av Godare

Vad tycker du?

Tofubiffar med havsbris

(7)

Tofubiffar med havsbris – en riktigt somrig rätt med läckra smaker av citron, hav och tång. Servera den med kokt potatis. Recept ur ”Stora kokboken för små kök” av Erica Zontho.

Tofubiffar med havsbris

Ingredienser

Biffar

500 g
Tofu, använd ej “extra hård”
3 msk
citron, pressad
1 tsk
Salt
100 g
tångkaviar
1 dl
mjölk
1 dl
havregryn

sås

6 msk
smörgåsgurka, finhackad
2 dl
majonnäs, vegansk
6 msk
Dill, hackad

Gör så här

1
Mixa alla ingredienser med matberedare eller stavmixer. Forma till små puckar och stek gyllenbruna i lite olja.
2
Blanda alla ingredienser till en smarrig sås.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Olivburgare med persiljemos

  2. Maklouba – festfin uppochner rätt –

  3. Tempehwraps med läckra smaker

  4. Varma päron med ost

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Vegetariskt
decoration divider

Vegetariskt

Visa alla

Grillad majs med chilismör

Sötpotatisbowl med avokadohummus

Blomkålskroketter

Sötsur grönsakswok