Rostat bröd med marinerade jordgubbar och fetaost

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Rostat bröd med marinerade jordgubbar och fetaost

Har du inte provat att ha balsamicomarinerade jordgubbar på brödskivan, tillsammans med fetaost och färsk mynta än så är det dags nu. Mynta kan bytas ut mot basilika om man föredrar det. Vill du hellre ha efterrätt serverar du de marinerade jordgubbarna med en kula vaniljglass.

Rostat bröd med marinerade jordgubbar och fetaost
Rostat bröd med marinerade jordgubbar och fetaost

Ingredienser

  • 300 gJordgubbar
  • 1 mskbalsamico, tjock, gärna balsamicosirap
  • 2 mskmynta, finhackad
  • 4 brödskivor
  • 80 gFetaost
  • 2 mskCrème fraiche, eller naturell yoghurt
  • malen peppar
  • Olivolja

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Rostat bröd med marinerade jordgubbar och fetaost

Ämnen