Raw cake med glassfyllning
I den här glasskakan är det kombinationen av rödbetor och hallon som gör den goda smaken. Tänk på att cashewnötterna måste blötläggas i 3-4 timmar för att få en mjuk och krämig konsistens. Du kan anpassa mängden honung i fyllningen efter smak.
Ingredienser
- 100 gValnötter
- 1 dlkokos, riven
- 1 dlhavregryn
- 1 mskKokosolja, smält
- 5 dadlar
- 1 nypasalt
Fyllning
- 200 gCashewnötter, blötlagda i vatten i 3-4 h
- 1 rödbeta, liten/medium
- 4 dlHallon
- 2 mskKokosolja, smält
- 0,5 citron, saften
- 0,5 vaniljstång, fröna
- 3 mskflytande honung, eller agavesirap eller lönnsirap
Förslag på dekoration
- Hallon, eller björnbär/granatäppelkärnor