Koreansk chilimajs

Av Godare

(7)

Vad tycker du?

Koreansk chilimajs

Ostgratinerad majs kryddade med två sorters chili. Färsk majs är så klart godast men burkmajs funkar också fint.
– Det här är kanske bokens goffigaste recept – hett, sött och krämigt och sinnessjukt gott till grillade rätter, taco eller öl, säger Ylva Bergqvist.
Recept ur ”Mer smak på salladen”.

Koreansk chilimajs
Koreansk chilimajs

Ingredienser

  • 3 majskolvar, färska, eller
  • 6 dlmajs
  • 1 mozzarella
  • 50 gparmesan, eller cheddarost
  • 4 mskchili, inlagd
  • 2 Salladslökar, strimlad
  • Salt och svartpeppar

Gochujangmajonnäs

  • 4 mskMajonnäs
  • 0,5 dlCrème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 mskgochujangpasta
  • Salt och svartpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Koreansk chilimajs