Så blir din tårtbotten extra saftig och god

  • Andréa Brändström
Publisert:

En tårta med saftiga bottnar blir extra god. Duktiga Andrea Brändström visar hur du enkelt får både bättre smak och konsistens på dina tårtbottnar.

Här visar Andrea Brändström hur hela tårtan skapas

Bjud på en storstilad tårta med julens goda smaker. Den lena kolasåsen passar perfekt till sötsyrlig lingonganache och pepparkakskryddade tårtbottnar. Svep in hela skapelsen i en ljuvlig marängsmörkräm med dulce de Leche.

Läs vidare

  1. Så blir tårtbottnarna jämnt delade

  2. Så monteras höga tårtor enklast

  3. Spackla tårtan som en konditor

Andréa Brändström är reporter och redaktör på Godare.

Mer på Godare

  1. Vintips till fem goda pastarätter

  2. (1)

    Klassisk lasagne

  3. (3)

    Pannbiff med lök

  4. (4)

    Korv stroganoff med ris

  5. (1)

    Ugnsstekt falukorv med potatismos

  6. (1)

    Makaronigratäng

  7. Fiskgratäng med potatismos och lättkokta sockerärtor

  8. (1)

    Hemmagjord vitlökssås

  9. (1)

    Kantarelltoast med bacon

  10. (1)

    Kålsallad med lax