Kotletter med gorgonzola
Är du på jakt efter er enkel, snabb och smakrik vardagsmiddag? Låt oss då föreslå de här saftiga fläskkotletterna med plommon, ädelost och sötsur lök. En riktig smakupplevelse för hela familjen.
Ingredienser
- 4 fläskkotletter
- 6 plommon
- 100 gÄdelost
- 1 rödlök
- 2 mskrödvinsvinäger
- 1 msksocker
- salt och malen peppar
- smör och olja, för stekning
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.