Tuna melt quesadilla

Av Godare

Quesadillas är comfort food när den är som bäst. Dessutom är de den optimala behållaren för diverse ingredienser som man inte vet vad man ska göra med. 

Recept ur boken ”Lunch hemma” av Cina Risberg.

Tuna melt quesadilla

Ingredienser

Ingredienser

2
tortillabröd
150 g
Tonfisk i olja MSC
1 msk
Hackad persilja
1 msk
kapris, hackad
1.5 dl
Riven ost
0.5 tsk
chiliflakes
1 msk
olivolja

Gör så här

1
Finhacka persilja och kapris.
2
Häll av oljan från tonfisken, fördela den på ett av tortillabröden och strö över persilja, kapris och ost. Lägg på det andra brödet.
3
Hetta upp oljan i en stekpanna som tortillabrödet ryms i.
4
Lägg i tortillan och sänk värmen till medelhög. Stek tills brödet har fått lite färg och osten börjat smälta. Den smälta osten kommer att göra att den håller ihop när du ska vända den.
5
Vänd tortillan och stek 1–2 minuter på andra sidan. Dela i kvartar och njut!

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Fuskramen med kyckling och chiliolja 

  2. Svartkålssallad med falafel

  3. Snabb sötpotatissoppa med röd curry

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Lunch
    3. Tonfisk
    4. Amerikansk mat
decoration divider

Lunch

Visa alla

Snabb sötpotatissoppa med röd curry

Svartkålssallad med falafel

Fuskramen med kyckling och chiliolja 

Tomatomelett med basilika