Chokladpannkakor

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Chokladpannkakor

Chokladpannkakor med vaniljkräm, hallon och nötkräm ger dig tre favoriter på samma gång. Dessa fyllda, tunna chokladpannkakor – eller crêpes som de också kallas – kommer förgylla vilken brunch som helst.

Chokladpannkakor
Chokladpannkakor

Ingredienser

Pannkakssmet

  • 3 ägg, stora
  • 200 gmjöl
  • 30 gKakao
  • 1 mskSocker
  • 5 dlmjölk
  • 0,25 tskSalt
  • smör, till stekning

Fyllning

  • 2 dlvaniljkräm
  • 4 mskHallonsylt, eller rårörda hallon
  • 4 msknutella
  • Hallon, till garnering
  • Florsocker, till garnering

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Chokladpannkakor

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.

Ämnen