Chokladpannkakor
Chokladpannkakor med vaniljkräm, hallon och nötkräm ger dig tre favoriter på samma gång. Dessa fyllda, tunna chokladpannkakor – eller crêpes som de också kallas – kommer förgylla vilken brunch som helst.
Ingredienser
Pannkakssmet
- 3 ägg, stora
- 200 gmjöl
- 30 gKakao
- 1 mskSocker
- 5 dlmjölk
- 0,25 tskSalt
- smör, till stekning
Fyllning
- 2 dlvaniljkräm
- 4 mskHallonsylt, eller rårörda hallon
- 4 msknutella
- Hallon, till garnering
- Florsocker, till garnering
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.