Mango- och jordgubbssallad

Av Lise Finckenhagen

(2)

Vad tycker du?

Mango- och jordgubbssallad

Bjud på en fräsch och färgglad mango- och jordgubbsallad! Här blir den extra somrig och god med en dressing av söt balsamico och syrlig lime. Toppa med några basilikablad och servera gärna till grillat.

Mango- och jordgubbssallad
Mango- och jordgubbssallad

Ingredienser

  • 250 gjordgubbar
  • 1 mango
  • 100 gsallad, som babyleaf, ruccola eller crispi
  • 4 mskolivolja
  • 1 Lime
  • balsamico, tjock och söt
  • basilikablad
  • salt och malen peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Mango- och jordgubbssallad

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.

Ämnen