Gulaschsoppa på termos
En mustig gulaschsoppa är ett perfekt sätt att höja utflyktsmaten till nästa nivå! Här med goda grytbitar av högrev, tillsammans med paprika, potatis, lök och kryddor. Mums!
Ingredienser
- 700 gNötkött, högrev eller bog
- 2 lökar
- 2 vitlöksklyftor
- 1 mskPaprikapulver
- 1 tskchilipulver
- 1,5 tskKummin
- 400 gkonserverade tomater , finhackade
- 1 lKöttbuljong
- 1 kvisttimjan
- 2 röda paprikor
- 4 potatisar, medelstora
- salt och malen peppar
- 1 nypasocker
- Olja
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.