Gulaschsoppa på termos

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Gulaschsoppa på termos

En mustig gulaschsoppa är ett perfekt sätt att höja utflyktsmaten till nästa nivå! Här med goda grytbitar av högrev, tillsammans med paprika, potatis, lök och kryddor. Mums!

Gulaschsoppa på högrev, paprika och potatis är perfekt att ta med i en termos på nästa utflykt.
Gulaschsoppa på högrev, paprika och potatis är perfekt att ta med i en termos på nästa utflykt.

Ingredienser

  • 700 gNötkött, högrev eller bog
  • 2 lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 mskPaprikapulver
  • 1 tskchilipulver
  • 1,5 tskKummin
  • 400 gkonserverade tomater , finhackade
  • 1 lKöttbuljong
  • 1 kvisttimjan
  • 2 röda paprikor
  • 4 potatisar, medelstora
  • salt och malen peppar
  • 1 nypasocker
  • Olja

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Gulaschsoppa på termos

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.