Hastbullar med hallon

Av Godare

Vad tycker du?

Hastbullar med hallon

(37)

Hastbullar med hallon – låt oss presentera det perfekta bullreceptet för den som är på språng. Om tiden brister och ord som ”jäsningstid” inte får plats i schemat så prova de här snabbakade bullarna.

Hastbullar med hallon

Ingredienser

Ingredienser

5 dl
Vetemjöl, gärna med fullkorn
2.5 tsk
Bakpulver
1 dl
Socker, gärna råsocker
100 g
Smör, kallt
1
ägg
2 dl
mjölk
1 tsk
Kardemumma, stött
2 dl
frysta hallon
Pärlsocker

Gör så här

1
Sätt ugnen på 225 grader.
2
Blanda mjöl, bakpulver, socker och kardemumma i en bunke. Tillsätt smöret i små bitar och finfördela det.
3
Rör ned ägg och mjölk och blanda ihop till en smet. Blanda sist ned de frysta hallonen.
4
Klicka ut smeten i pappersformar på en plåt. Strö över pärlsocker.
5
Grädda i cirka 10 minuter mitt i ugnen.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Mandelmanns lavendelskorpor

  2. Blåbärsmuffins – lättbakade favoriter

  3. Fika med frasiga kardemummavåfflor

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Bullar
    3. Efterrätter
decoration divider

Bullar

Visa alla

Butterkaka med hallon

Lyxiga saffransbullar med mandelmassa

Kardemummasnurror

Jordgubbsbullar – rödrosa godingar