Tareq Taylor

Av Tareq Taylor

Kreolskans gryta med kabanoss och syltlök

Av Tareq Taylor

(249)

Vad tycker du?

Kreolskans gryta med kabanoss och syltlök

Kreolskans gryta är en fantastiskt god, klassisk gryta som många känner igen.
Här samsas syltlök och oliver med kabanoss och cornichoner i en härlig blandning.
Recept ur Tareq Taylors kokbok ”Middag i en gryta”.

Kreolskans gryta får sin salta smak av kabanoss och cornichoner.
Kreolskans gryta får sin salta smak av kabanoss och cornichoner.

Ingredienser

500 gfläskfilé
200 gkabanosskorvar
1 vitlöksklyfta
2 röda paprikor
2 mskSmör
5 dlvispgrädde
2 dlköttbuljong
1 dlcornichoner
1 dlOliver
1 dlsyltlök
1 mskmajsstärkelse
1 mskVatten
1 tskSalt, cirka
svartpeppar, nymalen
hackad persilja

Till servering

ris, kokt, långkornigt
grönsallad

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kreolskans gryta med kabanoss och syltlök