Kryddbakad torsk i syrlig dillsås

(5)

Vad tycker du?

Kryddbakad torsk i syrlig dillsås

Överraska med kryddig torsk på årets julbord. Ugnsbaka fisken tillsammans med syrlig och gräddig dillsås. Smaksätt med citron och salt. Recept av Kocklandslaget.

Kryddbakad torsk i syrlig dillsås.
Kryddbakad torsk i syrlig dillsås.

Ingredienser

320 gTorskfilé, eller sejfilé (MSC-märkt)
1 tskFänkålsfrö, mald
1 tskDillfrö, mald
1 tskAnis, mald
Salt

Syrlig dillsås

vispgrädde
1 dlCrème fraiche
100 gsmör
1 citron, pressad saft
0,5 dlDill, hackad
Salt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kryddbakad torsk i syrlig dillsås