Kokostopp med choklad

Av Lise Finckenhagen

(3)

Vad tycker du?

Kokostopp med choklad

Klassiska kokostoppar blir extra goda när de doppas i smält choklad De söta och sega småkakorna är enkla att baka och passar extra fint till fikakalaset. Receptet ger cirka 25 kakor med choklad.

Kokostopp med choklad
Kokostopp med choklad

Ingredienser

  • 5 äggvitor, medelstora ägg
  • 250 gkokos
  • 250 gSocker
  • 1 mskPotatismjöl

Till garnering

  • 200 gMörk choklad, smält, kan utelämnas

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kokostopp med choklad

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.

Ämnen