Koreansk pannkaka

Av Godare

(58)

Vad tycker du?

Koreansk pannkaka

Koreansk pannkaka – De här pannkakorna påminner lite om okonomiyaki men är betydligt tunnare. Traditionsenligt äts de skurna i bitar med en dippsås men servera dem gärna som en wrap eller crêpe.

Recept ur ”Värmande vego” av Karoline Jönsson.

Koreansk pannkaka
Koreansk pannkaka

Ingredienser

3 dlVetemjöl
2 mskmajsstärkelse
0,5 dlRapsolja
2 mskmisopasta, ljus
4 dlVatten
1,5 dlPurjolök, hackad
1 dlkimchi, eller surkål
Rapsolja, varmpressad till stekning

Dippsås

1 Schalottenlök, liten
0,3 chili
0,5 dltamari
1 mskPressad citronsaft
1 tskSesamolja
1 tskSesamfrön

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Koreansk pannkaka