Mattias Larsson

Av Mattias Larsson

Halloumiskolan – så gör du extra fräsch halloumisallad

Av Mattias Larsson

(56)

Vad tycker du?

Halloumiskolan – så gör du extra fräsch halloumisallad

Nu ska vi göra något riktigt somrigt och fräscht.
– Jag tänkte att vi skulle göra en sallad i stället, med grillad halloumi, grillad vattenmelon och grillat bröd, säger kocken Mattias Larsson och fortsätter:
– Just det där söta i vattenmelonen mot det salta i halloumiosten är en superkombo.

Ingredienser

4 skivorhalloumiost, ca 1,5 cm tjocka
4 skivorbröd
4 skivorvattenmelon
Olivolja
Salt
120 gsallad, småbladig
Olivolja
flingsalt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Halloumiskolan – så gör du extra fräsch halloumisallad

Ämnen