Hallonfyllda smördegspajer

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Hallonfyllda smördegspajer

Hallonfyllda smördegspajer med vaniljkräm är lätta att göra och otroligt goda med sitt frasiga yttre och söta inre. Har du några smördegsplattor i frysen, vaniljkräm och hallon trollar du enkelt fram några läckra små bakelser.

Hallonfyllda smördegspajer
Hallonfyllda smördegspajer

Ingredienser

  • 4 smördegsplattor, frysta
  • 3 dlvaniljkräm
  • 2,5 dlHallon, rårörda eller syltade
  • 1 uppvispat ägg, till pensling
  • pärlsocker , eller florsocker, till garnering

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Hallonfyllda smördegspajer

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.