Naanbrödspizza

Av Lise Finckenhagen

(2)

Vad tycker du?

Naanbrödspizza

En snabb och kryddig lunch fixar du enkelt med harissadoftande vegofärs på varmt naanbröd. Toppa din indiska pizza med avokado, smulad fetaost och söta granatäpplekärnor.

Naanpizza
Naanpizza

Ingredienser

  • 500 gVegetarisk Färs
  • 2 lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 0,5 tskKanel
  • 0,5 tskkryddnejlika
  • 1 tskkorianderfrön, malda
  • 1 tskSpiskummin, mald
  • 0,5 tskSvartpeppar, mald
  • 0,5 tsktorkad chili, krossad
  • 1 Salt
  • 2 mskHarissa
  • Olja, till stekning

Till servering

  • 4 naanbröd, eller pitabröd
  • naturell yoghurt, eller aioli
  • fetaost
  • Granatäpplekärnor
  • 1 avokado, eller mer om man vill
  • färska örter, som persilja, koriander och mynta

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Naanbrödspizza