Renskavsburgare med skogssvamp
En renskavsburgaren med smak av svensk natur! Skogssvamp, bacon, ädelost och brysselkålslaw. Toppa gärna med några lingon om du har det. Blåmögelosten kan ersättas med annan ost som brie.
Ingredienser
- 800 gRenskav
- 300 gSkogssvamp, rensad
- 8 skivorBacon
- 1 dlbbq-sås
- 4 skivorädelost
- 4 hamburgerbröd
- rörda tranbär
- salt och malen peppar
- smör och olja, till stekning
Brysselkålslaw
- 350 gBrysselkål
- 1 morot, medelstor
- 1 rödlök, liten
- 1 dlmajonnäs
- 0,5 dlgräddfil, lätt (eller naturell yoghurt)
- 2 tskDijonsenap
- citron
- 1 nypasocker, stor
- 3 mskpersilja, hackad