Renskavsburgare med skogssvamp

Av Lise Finckenhagen

(4)

Vad tycker du?

Renskavsburgare med skogssvamp

En renskavsburgaren med smak av svensk natur! Skogssvamp, bacon, ädelost och brysselkålslaw. Toppa gärna med några lingon om du har det. Blåmögelosten kan ersättas med annan ost som brie.

Renskavsburgare med skogssvamp
Renskavsburgare med skogssvamp

Ingredienser

  • 800 gRenskav
  • 300 gSkogssvamp, rensad
  • 8 skivorBacon
  • 1 dlbbq-sås
  • 4 skivorädelost
  • 4 hamburgerbröd
  • rörda tranbär
  • salt och malen peppar
  • smör och olja, till stekning

Brysselkålslaw

  • 350 gBrysselkål
  • 1 morot, medelstor
  • 1 rödlök, liten
  • 1 dlmajonnäs
  • 0,5 dlgräddfil, lätt (eller naturell yoghurt)
  • 2 tskDijonsenap
  • citron
  • 1 nypasocker, stor
  • 3 mskpersilja, hackad

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Renskavsburgare med skogssvamp