Kokosbollar med romkräm
Dessa stora och fluffiga kokosbollar är fyllda med vaniljkräm, rom och täckta med choklad. Gissa om bullarna blir populära. Tips: Gör ett hål på undersidan av bullen med hjälp av en kniv för att lättare fylla dem med grädde.
Ingredienser
- 650 gvetemjöl
- 100 gsocker
- 40 gjäst, färsk
- 2 tskKardemumma
- 1 tskVaniljsocker
- 1 tskBakpulver
- 3,5 dlmjölk
- 100 gsmör, rumstempererat
- ägg, vispat till pensling
Fyllning och topping
- 5 dlmjölk
- 100 gsocker
- 5 äggulor
- 30 gmajsstärkelse
- 1 vaniljstång
- 2 mskrom, brun, ev. några droppar romessens
- 2,5 Gelatinblad
- 2 dlgrädde
- 250 gMörk choklad, smält
- kokosflingor, kan utelämnas