Helstekt entrecôte

Av Lise Finckenhagen

(70)

Vad tycker du?

Helstekt entrecôte

En stor och saftig bit helstekt entrecôte med hemmagjord bearnaisesås är svårslaget till middag. Här är vårt bästa recept för att få entrecôte-biten mör och helt perfekt tillagad.

Helstekt entrecôte
Helstekt entrecôte

Ingredienser

  • 1 kgEntrecôte, hel bit
  • 1 vitlök
  • salt och malen peppar
  • smör
  • timjan, färsk
  • Olja, till stekning

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Helstekt entrecôte

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.

Ämnen