Fisk med varm rödbetssallad

Av Godare

(19)

Vad tycker du?

Fisk med varm rödbetssallad

Rödbetor och fisk visar sig vara fina vänner. Här lägger Maria Borelius till päron och nötter för en middag med allt. Skönhet. Elegans. Enkelhet. En middag när man vill äta lätt men ändå bli mätt på rätt sätt.

Recept ur ”Hälsorevolutionen – kokboken” av Maria Borelius.

Fisk med varm rödbetssallad
Fisk med varm rödbetssallad

Ingredienser

  • 4 rödingfiléer, eller forell, makrill eller lax
  • 0,5 tskGurkmeja
  • kokosolja

Topping

  • 2 rödbetor
  • 1 fänkål
  • 1 päron
  • 4 sturkärnad medjooldadel, torkade
  • 4 mskvalnötter

Dressing

  • 4 mskolivolja
  • 1,5 mskvitvinsbalsamico
  • Salt och svartpeppar

till servering

  • rucola

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Fisk med varm rödbetssallad