Pavlova i långpanna med vaniljkräm och bär

Av Lise Finckenhagen

(2)

Vad tycker du?

Pavlova i långpanna med vaniljkräm och bär

Pavlova i långpanna med vaniljkräm och bär är perfekt att servera när man väntar många gäster. Den här tårtan är lätt att göra och passar utmärkt vid härliga sommarkvällar.

Pavlova i långpanna med vaniljkräm och bär.
Pavlova i långpanna med vaniljkräm och bär.

Ingredienser

  • 6 äggvitor
  • 350 gsocker
  • 1 msk maizenamjöl
  • 2 tskVitvinsvinäger

vaniljkräm

  • 0,5 lMjölk
  • 100 gsocker
  • 1 vaniljstång
  • 20 gmjöl, kan ersättas med maizena
  • 3 äggulor
  • 1 ägg
  • 4 Gelatinblad
  • 2 dlgrädde

till servering

  • 1 förpackningjordgubbar
  • 1 förpackningarhallon
  • blåbär
  • mynta

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pavlova i långpanna med vaniljkräm och bär