Pavlova i långpanna med vaniljkräm och bär

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Pavlova i långpanna med vaniljkräm och bär

Pavlova i långpanna med vaniljkräm och bär är perfekt att servera när man väntar många gäster. Den här tårtan är lätt att göra och passar utmärkt vid härliga sommarkvällar.

Pavlova i långpanna med vaniljkräm och bär.
Pavlova i långpanna med vaniljkräm och bär.

Ingredienser

6 äggvitor
350 gsocker
1 msk maizenamjöl
2 tskVitvinsvinäger

vaniljkräm

0,5 lMjölk
100 gsocker
1 vaniljstång
20 gmjöl, kan ersättas med maizena
3 äggulor
1 ägg
4 Gelatinblad
2 dlgrädde

till servering

1 förpackningjordgubbar
1 förpackningarhallon
blåbär
mynta

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pavlova i långpanna med vaniljkräm och bär