Viltgryta med svamp och rödvin

Av Lise Finckenhagen

(3)

Vad tycker du?

Viltgryta med svamp och rödvin

God mat lagad från grunden är vanligtvis inte färdig på 10 minuter. Precis så är det med den här viltgrytan och ibland är det på sin plats att slå ett slag för mat som tar sin tid.

Viltgryta med svamp och rödvin
Viltgryta med svamp och rödvin

Ingredienser

800 ggrytkött, eller viltkött
400 gSvamp
400 gRotselleri
4 Schalottenlökar, stora
3 dlrödvin
3 dlviltfond, utspädd
2 dlvispgrädde
3 mskCrème fraiche
1 mskvinbärsgelé, eller mer
1 tskEnbär, krossade
1 kvisttimjan
Salt och peppar
smör, till stekning

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Viltgryta med svamp och rödvin