Vegansk viltpanna

Av Gustav Johansson

(0)

Vad tycker du?

Vegansk viltpanna

Enbär, timjan och svarta vinbär är en klassisk kryddkombination som ger smaken av vilt och skog. Funkar även i biffar och grytor. Det här är en av Gustav Johanssons favoriter.

Recept från boken ”Vegansk hemkunskap” av Gustav Johansson.

Krämig vegansk viltpanna ur boken ”Vegansk hemkunskap” av Gustav Johansson.
Krämig vegansk viltpanna ur boken ”Vegansk hemkunskap” av Gustav Johansson.

Ingredienser

150 gChampinjoner
6 enbär
300 gvegokött
1 tskTorkad timjan
2 dlhavregrädde
2 dlVatten
2 msksvartvinbärsgelé
0,5 mskkinesisk soja
Salt
Peppar
Rapsolja, till stekning

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Vegansk viltpanna