Andréa Brändström

Av Andréa Brändström

Biskvier med chokladsmörkräm

Av Andréa Brändström

(8)

Vad tycker du?

Biskvier med chokladsmörkräm

Andréa Brändström och Fredrika Hartzell bakar chokladbiskvier i programmet Festligare fika. Här visar de steg för steg hur de blir perfekta. 1 portion i receptet blir cirka tjugo biskvier.

Ingredienser

Botten

  • 375 gMandelmassa
  • 2,25 dlströsocker
  • 3 äggvitor

Chokladsmörkräm

  • 75 gchoklad, 70 %, hackad eller knappar
  • 150 gsmör, rumsvarmt
  • 2 dlFlorsocker
  • 1 Äggula

Att doppa i

  • 400 gchoklad, 70 %, hackad eller knappar
Biskvier med chokladsmörkräm
Biskvier med chokladsmörkräm

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Biskvier med chokladsmörkräm

Andréa Brändström

Andréa Brändström

Andréa Brändström älskar att baka – allt från klassiska sockerbullar till fantastiskt detaljrika tårtor. Hon är bakkreatör, bakboksförfattare och vinnare av ”Hela Sverige bakar”. I programmet ”Festligare fika” bjuder hon på recept som passar både nybörjaren och den som vill utmana sig i sin bakning.

Visa 20 recept

Ämnen