Biskvier med chokladsmörkräm
Andréa Brändström och Fredrika Hartzell bakar chokladbiskvier i programmet Festligare fika. Här visar de steg för steg hur de blir perfekta. 1 portion i receptet blir cirka tjugo biskvier.
Ingredienser
Botten
- 375 gMandelmassa
- 2,25 dlströsocker
- 3 äggvitor
Chokladsmörkräm
- 75 gchoklad, 70 %, hackad eller knappar
- 150 gsmör, rumsvarmt
- 2 dlFlorsocker
- 1 Äggula
Att doppa i
- 400 gchoklad, 70 %, hackad eller knappar
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Andréa Brändström
Andréa Brändström älskar att baka – allt från klassiska sockerbullar till fantastiskt detaljrika tårtor. Hon är bakkreatör, bakboksförfattare och vinnare av ”Hela Sverige bakar”. I programmet ”Festligare fika” bjuder hon på recept som passar både nybörjaren och den som vill utmana sig i sin bakning.
Visa 20 recept