Mattias Larsson

Av Mattias Larsson

Janssons frestelse – kocken: så blir den riktigt krämig

Av Mattias Larsson

(8)

Vad tycker du?

Janssons frestelse – kocken: så blir den riktigt krämig

Janssons frestelse – kocken Mattias Larsson lagar en riktigt krämig Jansson. Här delar han med sig av sina bästa tips så den blir helt perfekt.

Ingredienser

600 gPotatis
1 Lök, gul
2,5 dlvispgrädde
2 dlmjölk
100 gAnsjovis, med spad
en nypa salt
0,5 dlStröbröd
25 gsmör, cirka
Så får du Janssons frestelse att bli riktigt krämig.
Så får du Janssons frestelse att bli riktigt krämig.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Janssons frestelse – kocken: så blir den riktigt krämig

Mattias Larsson

Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Garanterat gott” bjuder han på härlig mat hemma i köket på Rådmansö, tillsammans med sin fru Cecilia H Larsson.

Visa 34 recept

Ämnen