Ravioli med salviasmör och parmesan

Av Godare

Vad tycker du?

Ravioli med salviasmör och parmesan

(31)

Salviablad stekta i smör blir krispiga och smälter på tungan. Smaken blir mild och fin och passar perfekt som kryddning till ravioli fylld med spenat och ricottaost. Enkelt och snabblagat.

Ravioli med salviasmör

Ingredienser

Ingredienser

400 g
Ravioli, färsk
0.5 dl
salviablad, färska
2 dl
parmesan
75 g
Smör
Svartpeppar

Gör så här

1
Koka pastan enligt instruktioner på förpackningen.
2
Smält smöret och stek salviabladen tills de är bruna och krispiga.
3
Lägg upp pastan på ett stort fat och strö över parmesanosten. Häll salviasmöret över och dra några tag på pepparkvarnen. Servera.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Pastasallad med kyckling, fetaost och pesto

  2. Pasta Alfredo med kyckling

  3. Pasta med chorizo i tomatsås

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Pasta
decoration divider

Pasta

Visa alla

Spaghetti med musslor

Fyllda pastarullar

Spaghetti all’Amatriciana

Pasta med kryddig chorizo