Rotfruktschips med romdipp

Av Lise Finckenhagen

(5)

Vad tycker du?

Rotfruktschips med romdipp

Myskvällen är räddad – här är det ultimata snackset! Knapriga rotfruktschips med en fräsch och snabblagad gräddfilsdipp med rom, schalottenlöken och gräslök. Både lyxigt och lätt, en given succé.

Rotfruktschips med romdipp
Rotfruktschips med romdipp

Ingredienser

Rotfruktschips

  • rotfrukter, som morot, palsternacka, rotselleri och rödbeta
  • potatisar
  • neutral olja
  • Salt

Romdipp

  • 1 Schalottenlök
  • 3 dlgräddfil, eller crème fraîche
  • 50 grom
  • 1 knippegräslök
  • citronjuice
  • salt och malen peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Rotfruktschips med romdipp