Tacosallad med pasta

Av Lise Finckenhagen

(4)

Vad tycker du?

Tacosallad med pasta

Den här pastasalladen med mexikansk twist är perfekt för dig som aldrig får nog av tex-mex-mat! Tips: Lägg till stekt kyckling eller nötkött, knaperstekt bacon eller tacofärsen som blev över från fredagsmyset.

Pastasallad med mexikansk twist
Pastasallad med mexikansk twist

Ingredienser

  • 250 gPasta
  • 1 förpackningsvarta bönor
  • 2 majskolvar, kokta eller grillade
  • 4 Salladslökar
  • 1 Avokado
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 1 jalapeño
  • 1,5 dlmajonnäs, eller lättmajonnäs
  • 0,5 dlnaturell yoghurt
  • 1 msksrirachasås, eller stark chilisås
  • 0,25 tskSpiskummin, malen
  • 1 Lime
  • 100 gFetaost
  • 4 msksvarta oliver, hackade (kan utelämnas)
  • 1 knippekoriander
  • nachochips

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Tacosallad med pasta

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.