Tacosallad med pasta
Den här pastasalladen med mexikansk twist är perfekt för dig som aldrig får nog av tex-mex-mat! Tips: Lägg till stekt kyckling eller nötkött, knaperstekt bacon eller tacofärsen som blev över från fredagsmyset.
Ingredienser
- 250 gPasta
- 1 förpackningsvarta bönor
- 2 majskolvar, kokta eller grillade
- 4 Salladslökar
- 1 Avokado
- 1 röd paprika
- 1 grön paprika
- 1 jalapeño
- 1,5 dlmajonnäs, eller lättmajonnäs
- 0,5 dlnaturell yoghurt
- 1 msksrirachasås, eller stark chilisås
- 0,25 tskSpiskummin, malen
- 1 Lime
- 100 gFetaost
- 4 msksvarta oliver, hackade (kan utelämnas)
- 1 knippekoriander
- nachochips
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.