Toskansk laxgryta med tomat och vitlök

Av Nina Kindbro

(1146)

Vad tycker du?

Toskansk laxgryta med tomat och vitlök

Toskansk laxgryta – stekta laxfiléer i läckert krämig och smakrik sås med cocktailtomater, vitlök och spenat. Enkel att laga och omtyckt av de allra flesta. Servera med kokt potatis, matvete, pasta eller ris.

Toskansk laxgryta
Toskansk laxgryta

Ingredienser

4 laxfiléer, à 100 g
2 tskolja
1 msksmör
4 vitlöksklyftor
1 Lök, gul, liten
4 mskMatlagningsvin, vitt
16 cocktailtomater
2 dlgrädde
2 dlVatten
2 tskTomatpuré
Salt och peppar
70 gBabyspenat
1 dlfärskriven parmesan
1 tskmaizena, kan uteslutas
1 mskVatten, att blanda maizena med
2 mskbasilika

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Toskansk laxgryta med tomat och vitlök

Ämnen