Panerad fisk med dillsås

Av Clara Öhrn

Vad tycker du?

Panerad fisk med dillsås

(8)

Att panera fisk är både enkelt och gott.
Servera med en god dillsås, potatis och ärtor.
Perfekt tisdagsmiddag.

Ingredienser

Ingredienser

250 g
Torskfile
1 dl
mjöl
2
ägg, lättvispade
2 dl
Ströbröd
1 tsk
Salt

Dillsås

1.5 dl
gräddfil
1 msk
dill
1 tsk
citron
0.5 tsk
socker
2 krm
Salt

Gör så här

1
Salta fisken och panera i mjöl, ägg, ströbröd.
2
Smörstek 4 minuter per sida på medelhög temperatur.
3
Blanda alla ingredienser till dillsåsen.
4
Servera med kokt potatis och ärtor.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Fish and chips

  2. Missarna många gör när de kokar potatis

  3. Stuvade makaroner med falukorv

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Fisk
decoration divider

Fisk

Visa alla

Foliegrillad öring med vitlökssmör

Fiskgratäng med bacon

Ångkokt skrei med soja och ingefära

Ceviche med lax och avokado