Andréa Brändström

Av Andréa Brändström

Chokladfondant med passion

Av Andréa Brändström

(13)

Vad tycker du?

Chokladfondant med passion

Chokladfondant är en av de godaste desserter jag vet, men det är lite klurigt att få till den perfekta gräddningen. Det är bättre att den gräddas för lite och blir riktigt rinnig än att den blir torr, man får helt enkelt prova sig fram.

Chokladfondant gräddas bäst lite för lite, då blir den rinnig och god.
Chokladfondant gräddas bäst lite för lite, då blir den rinnig och god.

Ingredienser

Fondant

150 gsmör
200 gMörk choklad, 50-70%
4 ägg
1,25 dlströsocker

Apelsin- och passionsfruktsallad

4 apelsiner
4 passionsfrukter
2 mskströsocker

Till servering

äkta vaniljglass

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Chokladfondant med passion

Andréa Brändström

Andréa Brändström älskar att baka – allt från klassiska sockerbullar till fantastiskt detaljrika tårtor. Hon är bakkreatör, bakboksförfattare och vinnare av ”Hela Sverige bakar”. I programmet ”Festligare fika” bjuder hon på recept som passar både nybörjaren och den som vill utmana sig i sin bakning.

Visa 20 recept