Camilla Hamid

Av Camilla Hamid

Kalljästa frallor i långpanna

Av Camilla Hamid

(95)

Vad tycker du?

Kalljästa frallor i långpanna

Härligt mjuka frallor i långpanna. Räcker till många och kan förberedas kvällen före. Perfekta både när du vill baka bröd för hela veckans frukostar eller om du ska bjuda på storbrunch.
I videon visar bakbloggaren Camilla Hamid hur du lyckas med de goda frallorna. Recept ur boken Bullar, bröd och brunch.

Ingredienser

  • 25 gJäst
  • 5 dlmjölk, kall, 3 %
  • 12 dlvetemjöl
  • 0,5 dlolivolja
  • 1 mskflytande honung
  • 2 tskSalt
  • neutral olja, till formen
Kalljästa frallor i en långpanna, uppskurna i rutor.
Kalljästa frallor i en långpanna, uppskurna i rutor.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kalljästa frallor i långpanna

Camilla Hamid

Camilla Hamid

Med sina hybridbakverk och förkärlek till prinsesstårta är Camilla Hamid receptkreatören och kokboksförfattaren som gör succé på sociala medier. Här på Godare delar hon med sig av populära recept på bland annat kärleksmumssnittar, kanelbullesockerka och prinsessbiskvier.

Visa 19 recept