Kalljästa frallor i långpanna
Härligt mjuka frallor i långpanna. Räcker till många och kan förberedas kvällen före. Perfekta både när du vill baka bröd för hela veckans frukostar eller om du ska bjuda på storbrunch.
I videon visar bakbloggaren Camilla Hamid hur du lyckas med de goda frallorna. Recept ur boken Bullar, bröd och brunch.
Ingredienser
- 25 gJäst
- 5 dlmjölk, kall, 3 %
- 12 dlvetemjöl
- 0,5 dlolivolja
- 1 mskflytande honung
- 2 tskSalt
- neutral olja, till formen
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Camilla Hamid
Med sina hybridbakverk och förkärlek till prinsesstårta är Camilla Hamid receptkreatören och kokboksförfattaren som gör succé på sociala medier. Här på Godare delar hon med sig av populära recept på bland annat kärleksmumssnittar, kanelbullesockerka och prinsessbiskvier.
Visa 19 recept